« Another brick in the wall | Main | Nye vinkler »

23 april 2011

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Søren Dyrby Schou

Svaneke graffiti extreme. Sikkert hyggeligt, pædagogisk mv, men for min del, så pynter det sgu ikke. Håber det snart bliver regnvejr. Jeg er ikke en gammel mavesur mand. :-) Men jeg synes heller ikke der skal ændres på havneområdet? Flyt eventet op i Brænderigænget, så det er lidt skjult for passerende turister mv? Hit med den nye dækmole asap så. Moralen hænger ikke sammen her. Tjah, det var så min mening på tværs. En af Svaneke´s venner.
hyggehejsa og resterende god påske.

Kjeld Brandt

Kære Søren. Dækmolen får du. Men pynte vil den da ikke. Og den bliver 10 meter kortere og 20 centimeter lavere end først planlagt. Protesterne har måske gjort indtryk. Nu afventer vi de nye tegninger, og vi vil følge udviklingen nøje.
Kridt i smukke farver er efter min mening langt kønnere end sort asfalt. Og lad os samle på endnu flere kreative kræfter i vores fantastiske by. Dem har vi brug for.
Kjeld Brandt - også en af Svaneke's Venner!

Søren Dyrby Schou

Vi ser tiden an, Kjeld, om det nytter noget som helst at komme med indlæg mv i dagens Danmark? Men man kan da altid fremsætte ens skæve meninger, det er jo fedt nok. :-) Her lyttes lidt videre til Crosby, Stills, Nash & Young. American West coast sound kan man også godt lidt, og solen skinner, kaffe i kruset, så alt i alt er livet ikke så ringe endda.
Hyg dig.
Søren - en ven :-)

Kjeld Brandt

Man har da en dårlig smag i munden hvis man ikke siger sin mening! Om det hjælper en sommetider en anden sag. Det er vel demokratiets vilkår! Det længe leve. Pas nu godt på dig selv.

The comments to this entry are closed.